Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Management

Pay Per Click heeft directe impact en vergroot het bereik en de zichtbaarheid van je merk door publicatie op de eerste pagina's van de belangrijkste zoekmachines.

Onze campagnestrategieën zijn ontworpen naar de wensen van de klant en de eisen die de markt stelt. Wij verzorgen de meest actuele Pay Per Click services zoals Paid Search Ads, Video Advertising, Display Ads, PPC Remarketing en Social Advertising.

Met onze hulp bereik je sneller en gemakkelijker je zakelijke doelen. Wij onderhouden de accounts van onze klanten dagelijks en houden de kosten in de gaten om je 'return on investment' te maximaliseren.

Wij behalen uitstekende resultaten dankzij onze maatwerkbenadering. Daarbij hoort onder meer een gedetailleerd overzicht van je bedrijfsactiviteiten, wat je met PPC wilt bereiken en een geprioriteerde lijst van activiteiten die we daarvoor aanraden.

Paid Search Advertising

Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Of toch niet? Verdien het gemakkelijk weer terug met Pay Per Click advertising; investeer in de meest doelgerichte en kosteneffectieve vorm van reclame!

PPC Remarketing

Verander 'mogelijke klanten' in 'vaste klanten'. Onze professionals helpen je met een strategie om geïnteresseerde bezoekers over de streep te halen.

Social Advertising

Wil je de bekendheid van je merk, product of service vergroten? Wij ontwikkelen een social advertising strategie die past bij je KPIs en je bedrijfsdoelen.

Display Advertising

Wij bieden individuele display marketing strategieën om naamsbekendheid, klantbetrokkenheid en overtuigingskracht te vergroten. Met succes voeren we zowel direct response campagnes als merkbewustzijnscampagnes voor je uit.

Video Advertising

Wij zijn experts in online adverteren. Ons team helpt je een voorsprong op de concurrentie te nemen met video-advertenties die de aanwezigheid van je merk optimaal versterken.

Wij hebben de kennis en ervaring om succesvolle campagnes te creëren voor Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Our case studies

See all projects

420

PPC Managements verzorgd

213

Paid Search Advertising

17

Video Advertising Projecten

141

Display Advertising Campagnes

98

Succesvolle PPC Remarketings

315

Social Advertising Projecten

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Neem nu contact op en verdien je investeringen optimaal terug!

Testimonials

See all testimonials