Mobile Marketing Services

Mobiele Marketing

Dagelijks komen er nieuwe mogelijkheden bij; mobiele communicatie heeft de toekomst!

Het aantal smartphonegebruikers blijft maar groeien. Het zijn er al veel meer dan PC-gebruikers. Reden genoeg om serieus te overwegen deze doelgroep speciale aandacht te geven. Mobiele marketing creëert een sterkere beleving die de standaard advertentiebanner mijlenver ontstijgt. Overzichtelijk op een mobiel scherm, met optimale mogelijkheden om je doelgroep te bereiken: overal en altijd!

Mobiele marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden voor interactie met de klant op individueel niveau. We kunnen tegenwoordig een veel specifieker publiek benaderen; niet alleen qua leeftijd, geslacht en locatie maar ook qua interesses, surfgedrag en diverse andere factoren die helpen gericht de juiste doelgroep te vinden met een boodschap op maat.

Als experts in het ontwikkelen van websites passen we onze diensten aan op jouw specifieke behoeften. Ons professionele mobiele marketingteam verzorgt je complete mobiele campagne: van concept en bezoekersprofilering via campagneontwerp en ontwikkeling tot aan implementatie en rapportage.

41%

Hogere Post Engagement Rate

21%

Hogere Page Engagement Rate

+80k

Page Views gemiddeld

180k

Downloads

Wij verzorgen analyse op maat van je mobiele marketingstrategie, toegesneden op je zakelijke behoeften. Laat deze enorme kans niet liggen. Groei mobiel!

Mobile First Design

Dankzij gericht design voor zowel desktop en laptop als alle mobiele apparaten garanderen wij dat bezoekers met plezier door je site bladeren.

Accurate Targeting

Wij kennen de potentie van mobiele marketing voor zakelijk succes. Daarom zijn al onze mobiele campagnes gebaseerd op zeer accurate targeting.

SMS Campagnes

Wij hanteren een cross-channel benadering die allerlei mobiele kanalen integreert, inclusief mobiele marketingcampagnes via SMS.

Onze case studies

Bekijk alle projecten

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Neem contact op voor een Mobiele Marketingstrategie die zichzelf gemakkelijk terugverdient.

Testimonials

See all testimonials