Email Marketing

E-mail Marketing

Wij creëren marketingcampagnes op maat voor iedere doelgroep die je bedient. We zetten je producten en diensten in de etalage om efficiënt en effectief nieuwe klanten te bereiken.

E-mail marketing zorgt voor effectief contact met je doelgroepen en verdient zichzelf optimaal terug. Bereik je bestaande en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van je laatste nieuws.

Marketeers zijn het er over eens: e-mail is een belangrijke businesstool, omdat het weinig kost en langdurige, winstgevende relaties helpt onderhouden. Een gepersonaliseerde, per doelgroep gerichte e-mailmarketingcampagne is belangrijk voor je naamsbekendheid en bij organisatieveranderingen.

Onze experts benutten beschikbare tools, strategie, implementatie en resultaatmonitoring om optimale betrokkenheid van het publiek bij je merk te bereiken.
Wij verzorgen je complete e-mailmarketing-strategie; van ontwerp tot monitoring en rapportage.

De beste E-mail Marketingstrategie

Ons team ontwikkelt de beste strategie om te voorzien in de informatiebehoefte van jouw doelgroepen.

E-mailmarketingcampagnes

Ons team staat klaar om een e-mailtemplate te ontwerpen, bouwen en leveren voor de communicatie met jouw publiek. We verzorgen een e-mailmarketingcampagne die je verkopen en je winst dramatisch kan verhogen.

E-mailtemplate Design

Onze innovatieve designs en e-mailoplossingen werken voor alle besturingssystemen. Onze professionele designers brengen je boodschap tot leven en versterken de betrokkenheid van het publiek met je merk.

Tracking & Rapportage

Ontvang regelmatige rapportage over de belangrijkste aspecten van je campagne zoals wie vanaf de e-mail je site bezochten, waarop ze klikten en wie tot actie overgingen.

Wij regelen het: van maatwerkcontent tot een end-to-end e-mailcampagne en alles eromheen.

Onze case studies

Bekijk alle projecten

Versterk je online aanwezigheid met behulp van onze e-mailmarketing services. Onze veelgeprezen formule combineert strategie, implementatie en monitoring.

30

Actieve E-mailcampagnes

99

E-mailtemplate Design

18

E-mailmarketing opdrachtgevers

14

Tracking & Reporting Parameters

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Wij ontwerpen unieke e-mails in jouw eigen stijl, met gepersonaliseerde content die je product helpt verkopen, een doel promoten of een service verlenen. Wij brengen jouw boodschap bij de massa!

Testimonials

See all testimonials