Web Design Services

Online Prestatie-analyse en audit

Een succesvolle digitale strategie is gebaseerd op correcte analyse van je website en je zakelijke plannen.

Complete bedrijfsanalyse

Een complete bedrijfsanalyse en een audit horen bij het onderzoek dat een duidelijk beeld van jouw bedrijf moet geven. Bovendien beschrijven we je huidige positie in het marktsegment, vergeleken met je concurrenten.

Tijdens een stevige audit komen alle mogelijke obstakels boven water die de performance van je website kunnen bedreigen. We leggen het fundament voor betere, effectievere digitale marketinginspanningen. De complete analyse bevat begrijpelijke ontwerptips, strategieën voor je content marketing en een plan dat je zakelijke behoeften en doelen ondersteunt. Daarnaast kunnen we duidelijke, haalbare doelen vaststellen voor onder meer je gepersonaliseerde marketingcampagnes.

Effective Web Development Solutions

Wij werken nauw samen met onze klanten bij het stellen van doelen voor hun online activiteiten. Ons team van experts heeft daarbij een breed scala aan technieken, instrumenten en bronnen ter beschikking om een accurate analyse te maken van je bedrijf, je klanten en de markt waarin je opereert. Na voltooiing van de audit en de analyse krijg je een leesbaar, begrijpelijk rapport over onze bevindingen, voorzien van van duidelijke aanbevelingen over de te nemen stappen.

Performance-strategie

De informatie in onze rapportage geeft je volledige helderheid en kan je performance-strategie aanmerkelijk versterken.

Gedrag projectmatig optimaliseren

Wij zijn in staat projecten effectief te plannen en optimaliseren het surfgedrag van bezoekers. Daarbij gebruiken we ondernemingstechnologie op maat om de behoeften en wensen van iedere klant zo effectief mogelijk in te vullen.

Effective Web Development Solutions

Wij bieden real time analyse, in-page analyse, marktanalyse, content audits, concurrentie-audits, klantaudits en influenceranalyse. verder creëren we “personas”, een effectieve manier om de wensen van je bezoekers te leren kennen en daar je strategie op aan te passen. Ons analyseprogramma maakt gebruik van custom filters, geautomatiseerde taken, event tracking, visualisatie van bottlenecks, ondersteunde conversies, visualisatie van bezoekersstromen, omgekeerde doelpaden en nog veel meer, afhankelijk van wat je nodig hebt.

21

Bedrijven geanalyseerd

12

Marktanalyses

16

Contentaudits

10

Klantaudits

13

Event trackings

15

In-page analyses

Our web design projects

See all projects

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Neem contact op voor een professionele audit en analyse van je online marketing- en merkstrategie; specifiek maatwerk voor jouw bedrijf.

Testimonials

See all testimonials