Web Design Services

Affiliate Management

De relatie tussen adverteerder, uitgever en klant vormt de basis van affiliate marketing.

De term 'Affiliate Marketing' beschrijft een vorm van online adverteren waarbij 'filiaalhouders' worden beloond voor het aanbrengen van klanten of voor andere gewenste acties, bijvoorbeeld iets kopen of inschrijven voor een nieuwsbrief. Je kunt Affiliate Marketing zien als free publicity via de websites van relaties die klanten doorsturen voor aankopen op jouw site.

Affiliate campagnes werken het best in combinatie met Search Engine Optimalisatie(SEO), Pay Per Click (PPC) campagnes en ondersteuning van e-mailmarketing. Ze zijn uiterst geschikt voor verkoop van reizen, retail en diensten omdat ze op een gemakkelijke manier hoge verkoopvolumes genereren.

Effectieve Affiliate Marketing is meer dan het plaatsen van links bij diverse site-eigenaren in de hoop dat er iets gebeurt. Het gaat om goed georganiseerde, specifieke inzet gericht op het ontwikkelen van goede relaties op de lange termijn met betrouwbaar geachte websites die relevant zijn voor jouw merk, product of dienst; je bouwt een waardevol netwerk op dat kwalitatief goed, koopbereid verkeer naar je website leidt.

Daarnaast heeft Affiliate Marketing zakelijke eigenschappen als de mogelijkheid flexibel om te springen met commissies, vooral op momenten dat de verkoop inzakt; de 'filiaalhouders' zullen tegen een tijdelijk hogere commissie harder voor je willen werken.

14

Affiliate Marketing Campagnes

14

Affiliate monitoring

8

Nieuwe affiliates rekruteren

9

Affiliate netwerken geselecteerd

3

Affiliate Rewards Program Management

9

Bannercreatie

Our case studies

See all projects

Ons affiliate management team helpt je beter te presteren dan je concurrenten door je merk, proposities en producten op een heldere wijze neer te zetten. Wij hebben de technische en strategische ervaring en expertise om je te helpen aansluiten bij allerlei netwerken, verticals en uitgevers die bij je passen. Intussen zorgen we voor optimale positionering en genereren daarmee werkelijke verkoop.

Verder is het belangrijk een vertrouwde relatie te onderhouden met je affiliate sites; betaal je commissie binnen de afgesproken deadline. Wij denken dat vertrouwen van je affiliates bijdraagt aan hun vertrouwen in je merk en de sleutel vormt voor een succesvolle campagne. Vanuit dat vertrouwen gebruiken onze professionele experts bovendien innovatieve strategieën en hun netwerk van top-affiliates om met een performancemodel jouw verkopen en leads te vermeerderen.

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Wij verzorgen en onderhouden alle onderdelen van een affiliate campagne voor jouw bedrijf. We weten hoe we affiliates moeten motiveren om jouw product aan de man te brengen. We weten welke affiliate netwerken het best bij jouw branche passen en we weten hoe je een relatie opbouwt die bijdraagt aan brede verspreiding van jouw boodschap over deze affiliate sites.